About us

travelshare.gr about us
φαρος. travelshare.gr Σίφνο

Μοιράσου τις ταξιδιωτικές σου εμπειρίες όπως λέει και το «σλόγκαν». Γι’αυτό κα εμείς στήσαμε αυτό εδώ το πραγματάκι για να μοιραστούμε τις ταξιδιωτικές μας ιστορίες, προτάσεις και πληροφορίες από διάφορους προορισμούς μαζί σας!

Είμαστε η Έλενα και ο Κώστας, μαζί στη ζωή, μαζί και στα ταξίδια.. (τα περισσότερα!!). Τα ταξίδια γίνονται με σκοπό την αναψυχή, αλλά και για να δούμε και να γνωρίσουμε νέα μέρη και διαφορετικές κουλτούρες. Να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις από τις τοπικές κουζίνες, αλλά και να απεικονίσουμε την ομορφιά κάθε τόπου ξεχωριστά, φωτογραφίζοντας τον. Οι ιστορίες μας είναι κάτι σαν το ημερολόγιο μας, καθώς ξεκινήσαμε να ταξιδεύουμε μαζί σαν φοιτητές και πλέον ετοιμαζόμαστε να ταξιδέψουμε και ως νέοι γονείς.

Τα ταξίδια για εμάς είναι φάρμακο για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας και πλούτος για την ψυχή μας. Τίποτα δεν μας έχει κάνει πιο ευτυχισμένους, από ένα μαραθώνιο στα bar της Βαρκελώνης την ημέρα St. Patricks day, τελειώνοντας την βραδιά σε μια εκκλησία που έκανε ολονυχτία. Από έναν διαγωνισμό karaoke στη Κωνσταντινούπολη, στον οποίο βγήκαμε τρίτοι. Από ένα τουρνουά επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι στις Kneipen του Βερολίνου, με τελείως άγνωστη παρέα. Γι’ αυτές τις πολύτιμες, τρελές στιγμές και για άλλους πολλούς λόγους, που θα διαβάσετε στο travelshare  δεν θα σταματήσουμε ποτέ να ταξιδεύουμε.

Μπορείτε να μας βρείτε στο Facebook, καθώς και στο Instagram οπού κάνοντας ένα follow θα μπορείτε να είστε σε επαφή με το φωτογραφικό υλικό από τα ταξίδια του travelshare.gr

Και μιας τα ταξίδια δεν είναι μόνο για βόλτες και φωτογραφίες, αλλά και για φαγητό, μέσα από το tripadvisor μπορείτε να δείτε τα μέρη που περιδρομιάζουμε παρέα και με τις κριτικές τους!!

ΚΩΣΤΑΣ

Ονομάζομαι Κώστας, είμαι 33ων ετών Μηχανολόγος μηχανικός όπου γεννήθηκα και μένω στην Αθήνα.

Snowboard Austria - Penken

Μέσα από το travelshare.gr μοιράζομαι τις ταξιδιωτικές μου εμπειρίες, συμβουλές και κριτικές για κάθε προορισμό με σκοπό την ενημέρωσή σας για την καλύτερη οργάνωση των ταξιδιών σας.

Αγαπώ τη φωτογραφία και στο μπλόγκ αυτό μπορείτε να βρείτε εικόνες από κάθε προορισμό που έχω επισκεφθεί , κριτικές  καθώς και συμβουλές φωτογραφικού εξοπλισμού.

Σκοπός μου είναι, μέσα από τις φωτογραφίες να σας εμπνεύσω και να σας μυήσω στην τέχνη της φωτογραφίας.

Λατρεύω τα ταξίδια, μου αρέσει να βλέπω νέους προορισμούς με τα ίδια μου τα μάτια και μέσα από τους φακούς της μηχανής μου. Να γνωρίζω καινούριους ανθρώπους και να ζω στα ταξίδια μου όπως αυτοί.!! Μου αρέσει να δοκιμάζω παραδοσιακά πιάτα και τις διαφορετικές γεύσεις του κάθε τόπου. Είμαι παθιασμένος με το snowboard και δεν χάνω την ευκαιρία κάθε φορά να βρίσκομαι στο βουνό και τη φύση παρέα με φίλους..!!

ΕΛΕΝΑ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Χέρσο, ένα χωριό λίγο πιο έξω από το Κιλκίς. Τα τελευταία χρόνια μένω μόνιμα στην Αθήνα.

Αλυκές Λήμνο travelshare.gr

Είμαι αυτή που συνήθως οργανώνει τα ταξίδια μας. Θέλω μέσα από το travelshare να μοιραστώ τις στιγμές μας, που εμείς ξεχωρίσαμε, όχι σαν κάποιος ταξιδιωτικός οδηγός, αλλά αυθόρμητα όπως ακριβώς τις βιώσαμε.

Το πρώτο μου ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, ήταν η αφετηρία να εθιστώ στα ταξίδια. Από τότε ξεκίνησα να βλέπω κάθε τόπο που επισκέπτομαι διαφορετικά. Τον κάνω  για λίγο σπίτι μου. Για εμένα είναι σημαντικό να έρχομαι σε επαφή με τον τρόπο που ζει οποιοσδήποτε άνθρωπος, είτε βρίσκεται στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό, είτε σε μια μεγαλούπολη, είτε στην επαρχία.

Αγαπάω πολύ το φαγητό (είμαι κυρίως  λάτρης του street food) και δεν χάνω καιρό να δοκιμάζω νέες γεύσεις.  Από ένα παραδοσιακό εστιατόριο με τοπικές σπεσιαλιτέ, μέχρι το πιο απλό μεζεδοπωλείο.

Λατρεύω τα βιβλία και πάντα φροντίζω να υπάρχει ένα στην τσάντα μου. Επίσης δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα κλείσει μια θεατρική σεζόν, χωρίς να έχω παρακολουθήσει τουλάχιστον δέκα παραστάσεις.