Επικοινωνία

Instagram

Please check your Instagram username.
Please enter an Instagram User.

TravelShare.gr

Επικοινωνήστε με το TravelShare.gr χρησιμοποιώντας την διαθέσιμη φόρμα επικοινωνίας, ή στέλνοντας μας απευθείας email στο [email protected].

Λόγο των αρκετών μηνυμάτων, καθώς επίσης και την έλλειψη χρόνου λόγω ταξιδιών, απαντάμε σε όλα τα μηνύματα εντός 24-48 ωρών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Για τα brands που ενδιαφέρονται να προωθήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους στην ιστοσελίδα του TravelShare.gr, καθώς επίσης και στις σελίδες των κοινωνικών δικτύων του blog, παρακαλούνται να μας ζητήσουν να αποστείλουμε το Media Kit αρχείο μας, όπου και θα βρουν όλους τους διαθέσιμους τρόπους με τους οποίους μπορούν να διαφημιστούν στο TravelShare.gr, αλλά και να μάθουν περισσότερα για το κοινό μας διαβάζει.

Για θέματα που σχετίζονται με την πολιτική απορρήτου και τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου (GDPR) του TravelShare.gr. Για περισσότερες πληροφορίες ή προβληματισμούς, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας και μέσω των κοινωνικών δικτύων: Facebook | Twitter | Instagram

Φόρμα επικοινωνίας